Vilka spel är populärast just nu? Topp 3

Du som gillar att spela online har säkert redan uppmärksammat att slots är de mest spelade hos online casinon. Oavsett om vill testa på något nytt eller få en uppdatering om vilka spel som är populärast just nu ska du hänga med och läsa vidare.

1. Book of Dead

Book of Dead är en skapelse av Play’n GO och här tas du med på ett riktigt Indiana Jones-äventyr. På väg till forntida Egypten får du hänga med äventyraren Rich Wilde i jakt på guld och den förgyllda boken. Det här 5-hjuliga spelautomaten består av 3 rader, 10 vinstlinjer och spännande funktioner som kan bana väg för den otroliga maxpotten på 5 miljoner kronor!

Funktionerna är först och främst det häftiga free spins-läget som du har chans att kamma hem de stora vinsterna. Det aktiverar du genom att landa tre eller fler scatter-symboler, du får då 10 free spins som belöning. När du spelar med dina free spins och får upp minst tre wild-symboler på hjulen kommer dessa att expandera över hela hjulen och kan ge dig goda vinster. Book of Dead är ett hyggligt slot som passar dig som vill kunna satsa en liten slant eller en större summa – minsta insatsen per spelomgång är 10 kronor och som mest kan du satsa 1 000 konor.    

2. Mega Fortune

Mega Fortune är en mycket uppskattad spelautomat från NetEnt och det är inte svårt att förstå varför. Spelet har flera gånger gjort spelare till lyckliga vinnare och faktiskt finns Mega Fortune med i Guiness rekordbok för att ha betalat ut den största vinsten på nätet. Den 5-hjuliga jackpottmaskinen består av 3 rader och totalt 25 vinstlinjer i ett riktigt flaschigt tema som osar lyx och flärd.

Det här är ett slot med ett fantastiskt bonusspel som inte bara innehåller en progressiv jackpott utan hela tre stycken; Rapid, Major och Mega Jackpot. För att aktivera det här lockande bonusspelet ska du landa minst tre bonussymboler samtidigt i följd från längst åt vänster till höger – nu aktiveras bonusspelet och ett stort lyckohjul dyker upp. Hjulet består av 3 sektioner där du i första kan vinna kontantpriser eller ha turen att komma in i andra sektionen som kan föra dig in i mittersta hjulet där jackpottarna finns.     

3. Starburst

Starburst är en av de mest spelade slot och än idag håller den sig på topplistan. Det är NetEnt som skapat denna färgsprakande automat och det är inte konstigt att den är så uppskattad – enastående grafik, stora vinster och att du faktiskt kan vinna även från höger.

Starburst består av 5 hjul och 3 rader som bland annat kommer att fyllas av gnistrande sten-symboler och framförallt ska du hålla utkik efter den expanderande blomman som är den viktigaste symbolen. Blomman kan landa på andra, tredje och fjärde raden och när det sker expanderar blomman och hela raden förvandlas till wild – i vanlig ordning ersätter wilds andra symboler för att ge dig bättre vinstchanser   

Vad som kännetecknar ett bra slotspel

*RTP:n

*Vinstchansen (lätt att vinna), stor vinstpott

*Funktioner (bonusspel, specialsymboler – free spins, wilds, scatters, progressiv jackpott?)

*Små insatser till höga insatser, ett spel som passar allas plånböcker

*Mobilanpassat

*Grafik och design, ev tema